DE ACTUALITATE

Poli Timişoara a învins FC Argeş, după ce a întors scorul. Pandurii şi Chindia, spectacol total la Motru

Foresta a suferit o nouă umilinţă. Rezultatele complete din etapa secundă

Împarte cu prietenii tăi

Foresta a suferit o nouă umilinţă. Rezultatele complete din etapa secundă

Etapa a doua a noii ediţii a Ligii 2 a debutat vineri seară cu meciul din Copou dintre nou-promovata Ştiinţa Miroslava şi Dacia Unirea Brăila. După răsturnări spectaculoase de scor, ambele echipei conducând de câte două ori pe parcursul jocului (1-0, 1-2, 3-2, 3-4, 4-4), rezultatului final a fost un egal, un 4-4 ca la teatru. Scorul le-a adus astfel primul punct în noul sezon ambelor formaţii.

Astăzi, de la ora 11:00, se dispută opt jocuri, la Şiria, Motru, Suceava, Satu Mare, Călăraşi, Oradea, Ghermăneşti şi Afumaţi. Dintre acestea, mari favorite la victorie sunt UTA, ASA, Luceafărul şi Hermannstadt, în rest, în celelalte patru partide rezultatul putând fi de partea oricărei echipe împlicate în duel.

Ultimul joc al etapei se desfăşoară tot astăzi, de la ora 16:00, atunci când ASU Politehnica întâlneşte pe teren propriu pe FC Argeş.

 

Din etapa a doua vor fi transmise şi primele două jocuri la TV. FRF a anunţat vineri, la o săptămână distanţă după ce procesul licitaţiei s-a încheiat, că RCS & RDS a achiziţional pachetul ce conţine dreptul de transmisie a opţiunilor 1 şi 2 din fiecare etapă, federalii transmiţând şi să oferta primită a fost „considerată conformă cu potenţialul pieţei pentru actuala ediţie a Ligii 2”, dar şi că „au fost primite mai multe oferte pentru toate pachetele disponibile”.

Cum DigiSport a achiziţionat doar două meciuri pe etapă, FRF a transmis pe site-ul oficial că va organiza o nouă licitaţie pentru vânzarea drepturilor TV din Liga 2 rămase disponibile. „Din dorinţa de a oferi tuturor participanţilor la licitaţie şanse egale şi având în vedere atât interesul, cât şi potenţialul financiar în creştere faţă de precedentele ediţii, pentru celelalte pachete disponibile va fi organizată o nouă procedură ale cărei detalii vor fi comunicate ulterior”.

Cele două partide care vor fi transmise în etapa a 2-a de DigiSport sunt Pandurii Târgu Jiu – Chindia Târgovişte (11:00) şi ASU Politehnica Timişoara – FC Argeş (16:00).

UTA a fost singura echipă din actuala ediţie care a refuzat să îşi cedeze drepturile TV în condiţiile de împărţire a banilor în mod egal, astfel că a decis să nu permită celor de la Digi transmiterea jocurilor de pe teren propriu. În schimb, meciul cu Metaloglobus se astăzi, de la ora 11:00, se poate vedea pe postul local TV Arad.

sursa:liga2.ro

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Scandalul ouălor contaminate cu insecticid se extinde în 17 state europene

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) consideră că această substanță este...

Închide