DE ACTUALITATE

Traficul dimineții

Nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Împarte cu prietenii tăi

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această dimineață nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului,  în judeţul Sibiu, circulaţia pe DN14 Mediaş – Sibiu se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 14 (la ieşirea din localitatea Şura Mare către Mediaş), după ce remorca unui camion care se afla în deplasare s-a desprins de capul tractor şi, intrând pe contrasens, s-a izbit de un vehicul care circula regulamentar din sensul opus. În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit.

De asemenea, potrivit CNAIR, începând de luni, 14 mai 2018, s-a închis circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN21A între Bărăganul (km 0, judeţul Brăila) și Țăndărei (km 21+126, judeţul Ialomiţa), în vederea executării lucrărilor de reciclare la rece a straturilor rutiere. Pentru relaţia Bărăganul – Țăndărei şi retur, traficul rutier se desfăşoară pe următoarea rută alternativă: DN21 (Bărăganu – Slobozia), km 89+680 – DN2A (Slobozia – Tăndărei), km 90+250.

În judeţul Teleorman, din cauza executării unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată (CF 105 Videle – Giurgiu), traficul rutier este restricţionat pe DN6 Alexandria –Bucureşti, la kilometrul 62+550 de metri (localitatea Drăgăneşti-Vlaşca). Se va circula restricţionat până joi, 17 mai 2018.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
În această săptămână se redeschide Transalpina

Potrivit reprezentanţilor SDN Târgu Jiu, şoseaua va fi redeschisă începând de miercuri.

Închide