DE ACTUALITATE

15 mai, ultima zi!

Termenul-limită pentru depunerea cererilor unice de plată la centrele APIA este marţi, ora 24:00.

Împarte cu prietenii tăi

Termenul limită de depunere a cererilor unice de plată aferente Campaniei 2018, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), este 15 mai 2018.

Ministrul agriculturii, Petre Daea, îi avertizează pe toți fermierii care vor să solicite subvențiile agricole, aferente Campaniei 2018, să depună cererile unice de plată până cel târziu marți seara.

El a precizat că termenul limită pentru depunerea cererilor de subvenţii este marţi, ora 24:00, iar după această dată, orice solicitare va fi respinsă.

 „Mai sunt două zile, luni şi marţi, zile în care trebuie să depunem cereri la APIA pentru a lua subvenţii la timp, pentru că pe data de 15, la orele 24:00, înţelegând aici la miezul nopţii, toate APIA din ţară vor fi închise. Am spus-o să se înţeleagă bine! Şi uşile le sudez”, a afirmat Petre Daea în cadrul unei întâlniri cu fermierii din comuna botoşăneană Manoleasa.

Ministrul agriculturii a mai spus că încadrarea în termenele de depunere a cererilor de subvenţii este o măsură menită să genereze plata cât mai rapidă a sumelor cuvenite către fermieri, dar şi un nivel ridicat de absorbţie a fondurilor europene.

Sursa: Agerpres

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Gândul zilei

Închide