DE ACTUALITATE

AFIR sprijină beneficiarii PNDR

Agenția pentru Finanțarea Investiţiilor Rurale a publicat pe site-ul oficial  un model orientativ de Contract de Prestări Servicii de Consultanță, pentru beneficiarii Programului Național de Dezvoltare Rurală, la secțiunea RAPOARTE ȘI LISTE – Lista firme de consultanță.

”Modelul de contract pe care îl propunem acum beneficiarilor PNDR 2020 are un caracter consultativ care să îi ajute să se poată orienta pentru ca, în contractul final, să fie asigurat un cadru reciproc avantajos. Primii dezavantajați în lipsa unui astfel de model sunt beneficiarii PNDR care nu au experiență în încheierea unui contract de prestări servicii. Nu impunem un anumit tip de contract, pentru că relația dintre beneficiari și firmele de consultanță este una privată, în care Agenția nu are dreptul și nici pârghiile legale de a se implica, ci doar dorim să oferim un exemplu”, a declarat Directorul General al AFIR, David Eugen Popescu.

La secțiunea mai sus menționată,  AFIR pune la dispoziția potențialilor beneficiari ai PNDR 2020, tot cu caracter orientativ,   o listă a firmelor de consultanţă care oferă servicii în domeniul agriculturii şi dezvoltării rurale.

http://portal.afir.info/content.aspx?item=2185&lang=RO

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Ginerele lui Vasile Blaga la audieri

Omul de afaceri Ioan Andrei Rudeanu, ginerele copreşedintelui PNL Vasile Blaga, a fost dus pentru audieri la Parchetul de pe...

Închide