DE ACTUALITATE

Andra, cel mai bun interpret roman la MTV European Music Awards 2016

Cântăreața Andra a primit trofeul pentru cel mai bun interpret român la premiile MTV Europe Music 2016, acordat în cadrul ceremoniei care a avut loc duminică în Olanda.

Împarte cu prietenii tăi

Cântăreața Andra a primit trofeul pentru cel mai bun interpret român la premiile MTV Europe Music 2016, acordat în cadrul ceremoniei care a avut loc duminică în Olanda, iar artistul canadian Justin Bieber a fost marele câștigător al competiției, acesta câștigând trei distincții, devansand-o astfel pe Lady Gaga, informează agerpres.ro

Surprizele au fost reprezentate de Adele și Beyonce, care nu au primit nici un trofeu la ediția din acest an a premiilor MTV EMA.

Justin Bieber a câștigat premiul pentru cea mai bună melodie cu piesa ”Sorry”, pentru artistul cu cel mai mare număr de fani și pentru cel mai bun show din Canada.

Excentrica Lady Gaga a fost declarată cea mai bună interpretă feminină, dar și artista cu cel mai bun look.

Un alt interpret canadian al serii, Shaw Mendes, în vârstă de 18 ani, i-a ”suflat” distincția compatriotului său Justin Bieber la categoria cel mai bun artist masculin.

Duo-ul american Twenty One Pilots a câștigat două trofee, pentru cel mai bun concert și cel mai bun artist din muzica alternativă.

Grupul punk rock Green Day a primit premiul ”Global Icon” pentru întreaga carieră. Membrii trupei din California au interpretat live cea mai recentă piesă a lor, ”Bang bang”.

Publicul prezent la ceremonia din Amsterdam l-a aclamat și pe DJ-ul olandez Martin Garrix, premiat de două ori, pentru cea mai bună muzică electronică și la categoria ”Best World Stage Performance”.

Distincția pentru cel mai bun artist debutant a ajuns la cântăreața suedeză Zara Larsson.

La alte categorii, grupul american Fifth Harmony a luat premiul pentru cel mai bun artist pop, britanicii de la Coldplay și-au adjudecat distincția pentru cel mai bun artist rock, iar rapperul american Drake a primit trofeul pentru cel mai bun artist hip-hop.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Rusia, interesată în dezvoltarea relaţiilor ruso-americane, după alegerile din SUA

Viceministrul rus de externe, Serghei Riabkov, a arătat că, indiferent cine va câştiga alegerile, politica americană faţă de Rusia va...

Închide