DE ACTUALITATE

Caravana Gaudeamus vine la Craiova!

Cel mai îndrăgit şi mai longeviv proiect de susţinere a culturii scrise din ţara noastră

Împarte cu prietenii tăi

Primăvara vine, la Craiova, cu cel mai îndrăgit şi mai longeviv proiect de susţinere a culturii scrise din ţara noastră, derulat la nivel naţional de Radio România, de peste 20 de ani.

Este vorba despre Caravana Gaudeamus, Carte de învățătură, ediția a 16-a, eveniment ce debutează miercuri, 1 martie, de la ora 12.00, în foaierul Teatrului Național Marin Sorescu.

Timp de 5 zile, zeci de edituri își vor prezenta oferta: mii de volume, multe dintre ele abia scoase din tipar, pentru toate vârstele şi gusturile, o selecţie bogată de titluri reprezentative pentru piaţa din România – carte, audiobook, CD/DVD, jocuri educative.

Ca în fiecare an, vor avea loc lansări şi prezentări de carte, întâlniri cu scriitorii, recitaluri de poezie, lecturi din volumele lansate la această ediţie, momente artistice şi dezbateri despre carte, literatură, promovarea lecturii şi rolul major pe care acestea îl joacă în educaţia unui popor.

Continuă proiectul „Cărţile se întorc acasă”, prin intermediul căruia peste 153.000 de volume donate cu prilejul evenimentelor din seria GAUDEAMUS, începând cu anul 2010, au ajuns în biblioteci publice, majoritatea din mediul rural. 

Evenimentul Caravana Gaudeamus „Mărţişor” 2017 este organizat de Centrul Cultural Media Radio România şi Radio România Oltenia Craiova.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Vremea, astăzi, în Oltenia (audio)

Vreme DEOSEBIT de caldă!

Închide