DE ACTUALITATE

Concurs regional 3E

Universitatea din Craiova organizează concursul interdisciplinar regional „ELECTROTEHNICĂ – ELECTROMECANICĂ – ELECTRONICĂ – 3E”.

Împarte cu prietenii tăi

Universitatea din Craiova organizează miercuri, 20 aprilie 2016, începând cu  ora 9:00, la Facultatea de Inginerie Electrică, concursul interdisciplinar regional „ELECTROTEHNICĂ – ELECTROMECANICĂ – ELECTRONICĂ – 3E”.  Sunt înscriși în competiție 100 de elevi din clasele a IX-a şi a X-a de la 11 licee din judeţele Dolj, Olt, Vâlcea şi Gorj.

Concursul constă în trei probe, dintre care o probă teoretică scrisă, o probă de creativitate şi o probă practică asistată de calculator, iar evaluarea rezultatelor se va face de către o comisie mixtă formată din cadre didactice universitare şi  din mediul preuniversitar.

Competiţia se află la cea de-a doua ediţie şi este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Colegiul „Ştefan Odobleja”

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Am talent. Pot să ajut

Asociația Tineretul ONU – filiala Craiova în parteneriat cu Colegiul Național “Ștefan Velovan” organizează spectacolul caritabil intitulat „Am talent. Pot...

Închide