DE ACTUALITATE

Dezinsecție la Slatina

Dezinsecție
la Slatina

Autoritatile din municipiul Slatina se pregatesc sa înceapa actiunea de dezinsectie si deratizare, dupa ce capusele au facut zeci de victime.

Potrivit directorului Directiei de Administrare a Patrimoniului, Narcisa Ionescu, s-a dat deja ordinul de începere a tratamentelor fitosanitare, a deratizarii si dezinsectiei, primele actiuni fiind programate astazi, 12 iunie, daca și conditiile meteorologice vor permite.

Reprezentanta DAP Slatina a explicat ca, potrivit graficului, saptamâna aceasta sunt programate tratamentele fitosanitare, urmând ca, începând de saptamâna viitoare, sa se efectueze si actiuni de dezinsectie a domeniului public, dezinsectie care se va face atât la sol, cât si avion. 

În aceasta luna, sunt planificate doua campanii de dezinsectie, fiecare cu câte doua treceri, dar si tratamente fitosanitare pentru toti arborii de pe domeniul public, inclusiv cei din Padurea Strehareți.

Si în iulie sunt programate actiuni de deratizare, tratamente fitosanitare si din nou dezinsectie, precum si în lunile august si septembrie, vor fi noi campanii de dezinsectie, iar în octombrie înca o deratizare. 

În judetul Olt, în lunile aprilie si mai, aproape o suta de oameni au ajuns la spital muscati de capuse, numarul lor fiind în continua crestere.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Fara tramvaie noi in Craiova!

Închide