DE ACTUALITATE

Distracție pe litoral, la final

Oficial, minivacanța se încheie azi

Împarte cu prietenii tăi

A fost încă o noapte de distracție extremă la malul mării, unde petrecerile s-au ținut lanț încă de weekendul trecut. Turiştii au umplut cluburile și barurile de pe plajă şi s-au distrat din plin. Pentru mulţi, ultima noapte pe litoral din această minivacanţă a fost memorabilă.

De la Nord la Sud, tot litoralul a răsunat de sunetul boxelor, iar turiştii au fost mai hotărâți ca oricând să profite de distracţie. Pentru mulți a fost ultima noapte din minivacanţa de 1 Mai şi s-au decis cu greu unde să o petreacă.

În Mamaia Nord, cluburile exclusiviste au fost arhipline. Turiștii nu s-au mai uitat la bani. Șampania scumpă a curs în valuri, iar mesele au fost transformate în ringuri de dans.

În Vama Veche, după o noapte de distracție dezlănțuită, turiștii au profitat de răsăritul soarelui, pentru câteva ore de odihnă. Unii au dormit pe plajă în sunetul valurilor, la lumina lunii și a focurilor de tabără. Diseară mulți o vor lua de la capăt.

Oficial, minivacanța de 1 Mai se încheie azi, iar petrecăreții se vor încolona pe drumuri sau se vor înghesui în vagoanele trenurilor, înapoi spre casă.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Vremea, 1/2 mai, în Oltenia (audio)

Averse și descărcări electrice. La munte!

Închide