DE ACTUALITATE

Donald Trump afirmă că Statele Unite ar putea verifica persoanele din Franţa, Germania, ţări „compromise de terorism”

Au permis venirea anumitor persoane pe propriile teritorii.

Împarte cu prietenii tăi

Preşedinţia SUA, sugerează că ar putea introduce verificări suplimentare pentru cetăţenii din Germania şi Franţa care vin în Statele Unite, din cauză că cele două ţări sunt afectate de terorism, explicând că acesta este şi motivul ieşirii Marii Britanii din UE.

Într-un interviu acordat postului american NBC, Donald Trump a sugerat că, dacă va deveni preşedinte, va limita imigraţia din Franţa şi Germania, afirmând că cele două ţări sunt „compromise de terorism”.

„Este vina lor… Au permis venirea anumitor persoane pe propriile teritorii. Iată planul meu: eu vreau verificări intense” pentru persoanele care ar veni din Franţa şi Germania. „Un cuvânt dur – verificări intense”, a declarat Donald Trump.

Întrebat dacă nu cumva aceste măsuri ar putea avea ca efect limitarea venirii multor persoane în Statele Unite, Trump a răspuns: „Se poate să ajungem la această situaţie”.

„Aceasta este şi cauza ieşirii Marii Britanii din UE, da?! Pentru că Marea Britanie spune aşa: «ne-am săturat de aceste lucruri». Vom avea standarde dure; iar, dacă o persoană nu va putea demonstra că este dintr-o anumită zonă, nu va veni în Statele Unite”, a subliniat candidatul republican la preşedinţie.

 

Sursă: Mediafax

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Incendiu puternic în Capitală

Incendiul a izbucnit din cauza unei defecțiuni la panoul electric.

Închide