DE ACTUALITATE

Elevi din Craiova, inventatorii unui robot pentru campionatul First Tech Challenge

Trei dintre membrii echipei au fost invitati in studioul nostru la emisiunea “Pulsul Zilei”, unde ne-au povestit totul despre cum s-au intalnit, cum au construit robot, dar si ce planuri au in continuare.

Împarte cu prietenii tăi

O echipa formata din 13 liceeni ai Colegiului National „Fratii Buzesti” din Craiova va reprezenta judetul Dolj la competitia nationala „First Tech Challenge”. Competitia se desfasoara pentru prima data anul acesta in Romania, iar emotiile sunt cu atat mai mari cu cat echipele se lupta pentru un loc in campionatul mondial al concursului, ce va avea loc la St. Louis, in Statele Unite ale Americii.

Intre 23 si 26 martie, elevii craioveni vor merge la Bucuresti pentru a-si prezenta inventia. Liceenii din Banie si-au ales numele de “Soft Hoarders” si inca din luna decembrie a anului 2016 s-au apucat de inventia si constructia robotului. Ne-au impresionat cu dorinta lor de inovatie, cunoastere si cu ambitia de a castiga aceasta competitie.

Trei dintre membrii echipei au fost invitati in studioul nostru la emisiunea “Pulsul Zilei”, unde ne-au povestit totul despre cum s-au intalnit, cum au construit robotul The Conqueror, dar si ce planuri au in continuare.

Ei sunt Stefania Joita, Mihnea Duican si Bogdan Circeanu. Enjoy! 🙂


 

In studioul Radio Oltenia la emisiunea „Pulsul Zilei”, impreuna cu Daria Andriescu (de la stanga la dreapta: Mihnea Duican, Stefania Joita, Daria Andriescu si Bogdan Circeanu)

 

Ii gasiti si aici: https://www.facebook.com/SoftHoarders/

 

 

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Wu Zetian, prima şi singura femeie care a condus China

În istoria sa de peste 3000 de ani, China a fost condusă doar o singură dată de o femeie, Wu...

Închide