DE ACTUALITATE

Federer speră să joace, din nou, cu public în tribune

Operat la genunchi, în luna februarie, Roger Federer nu a reluat antrenamentele, în condiţiile în care competiţiile sunt întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus. Celebrul tenisman elvețian a mărturisit, într-o conversaţie cu alt fost mare jucător, brazilianul Gustavo Kuerten, că se simte foarte bine fizic.

„Nu văd, însă, niciun motiv să revin pe teren, cât timp persistă incertitudinea în ce priveşte reluarea turneelor”, a spus Federer, citat de  site-ul radioteleviziunii RTS, relatează Agerpres. „Important, acum, e să nu mă grăbesc, ca să trec cu bine peste această operaţie. De îndată ce vom fi lămuriţi, când vom fi în faţa unor obiective bine conturate, atunci nu voi avea nicio problemă de motivaţie”, a adăugat el.

Federer speră să nu fie nevoit să evolueze pe teren cu porţile închise: „Mi-e greu să-mi închipui să joc fără public. Cred că trebuie să aşteptăm momentul potrivit, ca să începem să jucăm din nou. Ar trebui să ni se dea posibilitatea să jucăm pe stadioane, care ar putea fi umplute la o treime sau la jumătate din capacitate.”

%d blogeri au apreciat: