DE ACTUALITATE

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in semifinalele probei masculine de dublu

Mergea și Bopanna au 11 victorii în ultimele 12 partide

Împarte cu prietenii tăi

Cuplul româno-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, marți seara, în semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce a învins liderii mondiali, frații americani Bob și Mike Bryan, cu 5-7, 6-4, 7-6 (9), 7-6 (5).

Victoria perechii Mergea/Bopanna, cap de serie numărul 9 la Wimbledon, înseamnă că România va avea în mod cert un reprezentant în finala masculină de dublu, având în vedere că în semifinale cei doi vor juca împotriva cuplului româno-olandez Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul patru.

Florin Mergea și-a egalat cea mai bună performanță a sa la un Mare Șlem, după semifinala jucată anul trecut alături de croatul Marin Draganja la Roland Garros. Bopanna a mai jucat o semifinală la Wimbledon, în 2013.

Mergea și Bopanna au 11 victorii în ultimele 12 partide, toate jucate pe iarbă, câștigând titlul la Stuttgart, jucând finala la Halle (pierdută) și ajungând în semifinale la Londra.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Simona Halep, le-a multumit fanilor

Halep, semifinalista ediţiei precedente, a fost învinsă de sportiva slovacă Jana Cepelova

Închide