DE ACTUALITATE

Gala TNC- Ediția a III-a

Gazda evenimentului este Davian Vlad, realizator emisiuni la Radio România Oltenia Craiova

Împarte cu prietenii tăi

Duminică, 16 decembrie 2018, începând cu ora 18:30, în Sala Mare a Teatrului Național „Marin Sorescu”, va avea loc Gala TNC- Ediția a III-a.

Invitatul special al ediției din acest an este Marius Mihalache cu Săftiţa Balkanic Project, un concert inspirat din folclorul românesc adus pe ritmurile balkanice, un mix de sintetizatoare psihedelice peste un țambal, caval și flaut, și alte instrumente de suflat clasice din folclorul românesc. Vom asculta poveştile Săftiței pe care aceasta le parcurge de-a lungul vieții, trecând prin amintirea pețitului, prin amintirea faptului că este iubită dar lăsată, prin stările euforice în care iși vinde sufletul necuratului ca să uite de bărbatul ce i-a furat visele. Marius Mihalache va fi acompaniat pe scenă de Arabela Nicolau (voce), Marius Gagiu (flaut, caval), Lorin Mihalache (tobe).

La Gala Teatrului Național vor fi decernate următoarele premii: Premiul publicului – categoria Actor, Actriță, Spectacol, Regizor și Premiul Backstage – pentru devotamentul celor din spatele scenei.

Pentru decernarea Premiului Publicului, spectatorii sunt invitați să voteze cel mai îndrăgit actor, actriță, spectacol și regizor din spectacolele care au avut premiera în stagiunea 2017/2018. Votul se face prin completarea unui chestionar.

Gazda evenimentului din acest an este Davian Vlad, realizator emisiuni la Radio România Oltenia Craiova.

Gala TNC 2018 este un eveniment co-finanțat de către Administrația Fondului Cultural National și organizat de Asociația Dimanche Craiova în parteneriat cu Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Atenţionare de călătorie – Ucraina

Condiţii meteo severe

Închide