DE ACTUALITATE

Guvernul, solicitat sa intervina in scandalul Eurovision!

Uniunea Europeanã de Radio și Televiziune a cerut Guvernului României să găsească o soluție pentru plata datoriilor TVR.

Împarte cu prietenii tăi

                  România a fost exclusã de la Eurovision 2016 din cauza datoriilor uriașe pe care Televiziunea publicã le are fațã de Uniunea Europeanã de Radio și Televiziune – organizatoarea competiției.

fpromis-deltenre

TVR ar putea pierde și dreptul de a transmite unele evenimente sportive majore. EBU a precizat, pe pagina sa de internet, cã valoarea totalã a datoriilor este de peste 14 milioane de euro, iar toate încercãrile de rezolvare a acestei probleme nu au primit nici un rãspuns din partea Guvernului României. În plus, EBU a luat la cunoștiințã de faptul cã TVR ar putea intra în insolvențã. Directorul general al Uniunii europene de radio și Televiziune, Ingrid Deltenre (foto):


 

 

dan_suciu_23715300

Guvernul a anunțat cã va informa EBU în legãturã cu faptul cã reorganizarea operativã a TVR, care sã permitã plata datoriilor instituției, este imposibil de realizat în perioada imediat urmãtoare. Purtãtorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu (foto), spune cã Guvernul nu a putut gãsi nicio soluție tehnicã și legalã care sã permitã achitarea datoriilor și cã responsabilitatea nu aparține acestui cabinet:

 


Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Robert Turcescu candideaza la Primaria Capitalei!

Robert Turcescu este sustinut de Traian Basescu, care si-a retras candidatura in urma acuzatiilor de spalare de bani.

Închide