DE ACTUALITATE

Infotrafic: duminica, 29 noiembrie

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunta ca pe mai multe sectoare ale unor drumuri naţionale se semnalează, pe alocuri, zăpadă frământată (în amestec cu material antiderapant), care măsoară între 1 şi 2 cm grosime, astfel: pe DN67C Novaci – Rânca (în judeţul Gorj), peDN7A la Voineasa (în jud.Vâlcea) şi pe segmentul Obârşia Lotrului (jud.Vâlcea) – limită cu judeţul Hunedoara, peDN2D la Ojdula (în judeţul Covasna), pe DN11 Bretcu – Oituz (în jud. Covasna), pe DN57B la Oraviţa (în jud. Caraş Severin), pe DN66A la Livezeni (în jud. Hunedoara), pe DN58 la Caraşova (în jud.Caraş Severin), pe DN75la Măgura (în jud.Bihor), pe DN18 la Borşa (judeţul Maramureş) iar în judeţul Iaşi, pe DN24C şi DN24 la Poieni.

În judeţul Olt, pe DN64 Drăgăşani – Găneasa, din cauza cedării terasamentului la kilometrul 46+200 de metri (la Colibaşi), traficul rutier se desfăşoar pe un fir, alternativ şi este permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Rută ocolitoare pentru celelalte categorii de autovehicule: Drăgăşani – DN67B – Fărtăţeşti – DN65C – Craiova – DN65 – Gneasa.

În judeţul Vâlcea, din cauza cedării terasamentului DN7 Piteşti – Sibiu, la km. 177+200 metri, circulaţia rutieră este în continuare deviată prin municipiul Râmnicu -Vâlcea, de la intrarea în localitate.

Pe DN67C Novaci – Rânca, între kilometrii 15 şi 18, ceaţa a redus vizibilitatea sub 10 metri. Este în continuarea restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone, până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo.

În zonele montane, unde carosabilul este umed iar temperaturile sunt scăzute, există risc de formare a poleiului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: