DE ACTUALITATE

„Inter Regio-Fest” – 2015

În perioada 21-23 septembrie se desfășoara la Slatina cea de-a doua ediție a „Inter Regio-Fest” – 2015, manifestare cultural-artistică ce are ca obiectiv promovarea tinerelor talente din Regiunea Oltenia dar și din județele Teleorman, Argeș și Sibiu.

Festivalul-Concurs se adresează cursanților școlilor populare, idee originală ce urmărește evaluarea capacității formativ-artistice și stimularea interesului de initiere și performanță a tinerilor aflați sub indrumarea profesorilor și meșterilor populari de specialitate.

Este deopotrivă și un schimb cultural, ținând cont de cele zece secțiuni artistice care comportă un anumit grad de solicitare din partea organizatorilor, colaboratorilor și partenerilor implicați în acest eveniment cultural.

Secțiunile de concurs stabilite prin regulament, sunt: actorie, balet, dans modern, dans popular, muzică clasică (vocală și instrumentală), muzică ușoară (vocală), muzică populară (vocală, instrumentală și tarafuri de copii), meșteșuguri populare (olărit, cioplit, cusut-țesut), pictură, cine-foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: ziaruldeolt.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: