DE ACTUALITATE

Jean-Claude Juncker și Colegiul Comisarilor participă la lansarea oficială a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene

Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker și Colegiul Comisarilor se vor afla la București, în perioada 10 – 11 ianuarie, pentru a marca începerea oficială a Președinției române. Evenimentul va debuta cu un concert de deschidere, începând cu ora 20:00 (EET).

Joi, 10 ianuarie, președintele Juncker va ține un discurs cu această ocazie, la fel și prim-ministrul României,  Vasilica-Viorica Dăncilă,  Antonio Tajani, preşedintele Parlamentului European și  Donald Tusk, președintele Consiliului European.

În data de 11 ianuarie, președintele Comisiei Europene va avea întâlniri bilaterale cu președintele României, Klaus Werner Iohannis  și cu Vasilica-Viorica Dăncilă, prim-ministrul României. Cele două reuniuni vor fi urmate de conferințe de presă.

Agenda vizitei include și întâlniri cu  preşedintele Senatului, Călin Popescu – Tăriceanu  și cu Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților.

Vineri, 11 ianuarie, Colegiul Comisarilor va avea întâlniri cu președintele României și prim-ministrul României, pentru a discuta despre prioritățile Președinției române.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Cod Roșu de avalanșă

Închide