DE ACTUALITATE

Litoralul și Delta Dunării, promovate la Bruxelles

Litoralul și Delta Dunării sunt promovate la Bruxelles, în standul oficial al Ministerului Turismului, cu prilejul Târgului „Salon des Vacances”, care se desfășoară începand de ieri pana pe 5 februarie 2017.

Aflat la cea de-a 59-a ediție, „Salon des Vacances” este cel mai important târg internațional de turism din Belgia.

Asociația Litoral — Delta Dunării a mai participat la acest târg în 2014, când a organizat o conferință de promovare a litoralului românesc și Deltei Dunării

Președintele Asociației Litoral — Delta Dunării, Corina Martin, a avut, cu acest prilej, o întâlnire oficială cu vicepreședintele Comisiei de turism din Parlamentul European, europarlamentarul Claudia Țapardel, partener activ al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România  și al Asociației Litoral — Delta Dunării. Tema întâlnirii a constituit-o susținerea proiectelor de dezvoltare și promovare a destinațiilor turistice românești pe care le implementează Federatia prin asociațiile sale județene, precum și atragerea de evenimente internaționale de turism în România.

Ieri a fost lansata si „Broșura România”, care oferă vacanțe și circuite turistice în Transilvania, Bucovina, București, Delta Dunării și pe litoralul românesc.

 

%d blogeri au apreciat: