DE ACTUALITATE

Manifestari de Ziua NATO

Ministerul Apărării Naţionale a marcat „Ziua NATO” printr-o ceremonie militară şi o expoziţie de armanent şi tehnică de luptă modernă.

Împarte cu prietenii tăi

                Ministerul Apărării Naţionale a marcat „Ziua NATO” printr-o ceremonie militară şi o expoziţie de armanent şi tehnică de luptă modernă, folosite în diferite zone de conflict , expoziţie la care accesul a fost liber. Desfăşurată în prezenţa ministrului apărării, Mircea Duşa, şi a şefului Statului Major General al Armatei , generalul-locotenent Nicolae Ciucă , ceremonia a inclus şi un moment de reculegere în memoria militarilor căzuţi la datorie în teatrele de operaţiuni.

Şeful statului şi cel al guvernului au transmis ieri mesaje cu prilejul celebrării Zilei NATO în România. Klaus Johannis a apreciat , într-o postare pe facebook , faptul că apartenenţa la Alianţa Nord-Atlantică rămâne o garanţie a securităţii României şi, totodată, un reper fundamental al politicii externe a ţării . La rândul său , Victor Ponta a apreciat , tot pe Facebook , faptul că aderarea României la NATO este una dintre marile realizări ale perioadei post-Revoluţie şi a adăugat că autorităţile române îşi vor face în continuare datoria faţă de aliaţii nord-atlantici.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Ce se intampla cu romanul rapit?

Familia românului răpit sâmbătă în Burkina Faso a aflat ieri ultimele date despre situaţia acestuia şi despre operaţiunile de salvare.

Închide