DE ACTUALITATE

Ministrul Turismului intenţionează să introducă o nouă clasificare a unităţilor hoteliere şi a pensiunilor

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, că intenţionează să introducă o nouă clasificare a unităţilor hoteliere şi a pensiunilor care oferă turiştilor un sejur în stil tradiţional , sub marca „Autentic românesc”. Ministrul Bogdan Trif:

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a mai spus că această nouă clasificare, sub marca „Autentic românesc”, ar urma să fie pusă în practică, anul viitor.

Ministerul Turismului îşi propune să sprijine financiar agenţiile de turism pentru a dezvolta sectorul de incoming, pentru a atrage mai mulţi turişti străini în ţara noastră, a declarat marţi, la Sibiu, ministrul Bogdan Trif.

Potrivit acestuia, agenţiile de turism ar putea primi 50 de euro pentru prima noapte de cazare a unui turist străin, cu condiţia ca acesta să petreacă cel puţin patru nopţi într-o unitate turistică certificată din România.

Acesta a negat categoric faptul că ar fi vorba despre ‘o pomană electorală’, aşa cum afirmă opoziţia, susţinând că este o măsură care ar ajuta economia românească, conform Agerpres.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Un procuror din Caracal şi trei poliţişti au fost puşi sub acuzare

Închide