DE ACTUALITATE

Omagiu pentru David Bowie la Londra

VIDEO Fanii au organizat o petrecere in strada, una „exact cum si-ar fi dorit el”.

Împarte cu prietenii tăi

Mai multe sute de persoane s-au reunit pentru a aduce un ultim omagiu legendarului cântăreţ David Bowie, organizat sub forma unei petreceri de stradă, luni seară, în cartierul londonez Brixton, în care s-a născut starul britanic, informează Reuters.

12509865_10153283480727256_8686756950273683376_n

Legendarul muzician britanic David Bowie a murit, duminică, la vârsta de 69 de ani, după o luptă de 18 luni cu cancerul. Anunţul a fost confirmat, luni dimineaţă, de familia artistului.

_87608493_img_4919

Mai multe sute de persoane s-au reunit luni seară în faţa cinematografului Ritzy din cartierul Brixton, situat în regiunea Lambeth din sudul Londrei, pentru a-l comemora pe legendarul muzician, care a combinat cu succes rock-ul hedonist, moda şi artele vizuale, în maniere dramatice şi spectaculoase, într-o carieră de cinci decenii.

Panoul de pe faţada cinematografului Ritzy, folosit pentru a afişa titlurile filmelor care sunt proiectate în interior, a afişat de această dată un mesaj de o altă factură: „David Bowie our Brixton Boy RIP” („David Bowie, băiatul nostru din Brixton. Odihneşte-te în pace”).

David Bowie, al cărui nume real a fost David Jones, s-a născut în cartierul Brixton din sudul Londrei, la doi ani după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. A început să cânte la saxofon la vârsta de 13 ani şi, ulterior, şi-a schimbat numele în David Bowie, pentru a evita confuziile cu Davy Jones, solistrul trupei The Monkees, potrivit revistei Rolling Stones.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
TRAGEDIE IN ISTANBUL! Mai multi oameni au fost raniti in urma unei explozii

O puternică explozie s-a produs marți în piața Sultanahmet din Istanbul.

Închide