DE ACTUALITATE

„Pisica verde”, un thriller românesc ce ține publicul cu sufletul la gură

Lungmetrajul are premiera națională pe 11 octombrie.

Împarte cu prietenii tăi

“Timișoara Film Society” vă invită la “Cinema City”, din 11 octombrie, în Timișoara, Cluj și București, pentru a viziona filmul românesc de lungmetraj “Pisica verde”, bazat pe remarcabila piesă de teatru scrisă de Elise Wilk.

Producătorii peliculei au dorit să iasă din șablonul producțiilor autohtone și să ne surprindă cu o poveste de actualitate, care să țină publicul cu sufletul la gură, despre un detectiv retras din activitate care se reîntoarce în branșă pentru a rezolva un ultim mister, foarte personal și greu de elucidat.

Filmul este recomandat tinerilor de orice vârstă, de la adolescenți la pensionari. Din distribuție fac parte Romeo Ioan, un actor profesionist cu experiență de la Teatrul Național din Timișoara, precum și Raul Andrici, Mara Baboianu, Bianca Diaconu, Andrei Iurcu, Daniel Tulbure și Ștefania Marinescu, de la Colegiul Național de Artă Ion Vidu.

Coloana sonoră a fost semnată și compusă de Attila Lukinich și Seian Scorobete. Din echipa de producție fac parte Ovidiu Roteliuc, Narcis Constantinescu, Robert Stanca, Ciprian Dan Bilencu, Mario Farkas, Cosmin Mârza, Ella Jebelean, Alexandru Geru, Alisa Roteliuc, Cristina Roteliuc și Bogdan Pătruică.

Radio România Oltenia-Craiova este unul dintre partenerii media ai acestei producții cinematografice.

Găsești detalii despre film pe rețelele de socializare:

www.facebook.com/PisicaVerdeFilm,    www.instagram.com/timisoarafilmsociety, pe site-urile IMDB și Cinemagia.

Poți urmări trailerul oficial al filmului aici: https://www.facebook.com/PisicaVerdeFilm/videos/630302467480963/UzpfSTEwMDAwMDEyMDA3OTA2NTozNDA3NjIwMDk5MjUxOTU5

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Primele două spectacole, reprezentație unică, din programul 11plus1 independent/contemporan ajung la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova

Închide