DE ACTUALITATE

Program normal de lucru la APIA, în zilele libere

APIA va avea program normal de lucru în zilele de 30 aprilie și 1 mai 2018.

Împarte cu prietenii tăi

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, pentru a veni în sprijinul fermierilor și pentru a asigura continuitatea procesului de primire a cererilor unice de plată aferente Campaniei 2018, Centrele judeţene și locale precum şi direcţiile de specialitate din cadrul APIA – Aparat central vor avea PROGRAM NORMAL DE LUCRU în zilele de 30 aprilie  şi 01 mai 2018, cu recuperarea timpului lucrat, în condiţiile legii.

Data limită de depunere a Cererilor Unice de Plată este 15 mai 2018, iar pentru utilizarea eficientă a timpului de lucru fermierii sunt rugați să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform INVITAȚIEI primite.

Până la 24 aprilie au fost depuse  558.183 de cereri, pentru o suprafaţă de 2.384.445,67 hectare.

Sprijinul financiar acordat în cadrul schemelor şi măsurilor de plăți derulate de APIA este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Protecție sporită contra agenților chimici cancerigeni

Comisia Europeană ia măsuri suplimentare pentru o mai bună protecție a lucrătorilor împotriva agenților chimici cancerigeni.

Închide