DE ACTUALITATE

Proteste la Parlament

Mai multe persoane au protestat şi au solicitat demisia premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Împarte cu prietenii tăi

În timpul discursului prim-ministrului în fața camerelor reunite, dar și după acest moment, pe holurile Parlamentului mai multe persoane, majoritatea tineri, au protestat şi au solicitat demisia premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Ei au afișat bannere prin care au cerut o justiţie independentă. Protest este şi în faţa Legislativului. De la ora 14:00, câteva zeci de persoane s-au adunat,  nemulţumite de modificarea de către actuala putere a legilor justiţiei şi a Codului de procedură penală. Protestatarii solicită retragerea acestor schimbări, dizolvarea Parlamentului şi alegeri anticipate :


Protestarii, care se aflau în fața Palatului Parlamentului, l-au surprins pe deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa în timp ce ieşea din instituție şi l-au huiduit. Acesta a avut nevoie de protecția jandarmilor pentru a putea traversa parcul Izvor și pentru a ajunge la stația de metrou.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Stadiul pregătirilor pentru asigurarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene

Viorica Dăncilă a prezentat stadiul pregătirilor pentru asigurarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Închide