DE ACTUALITATE

S-a sinucis în Penitenciarul Târgu-Jiu

Bărbatul din municipiul Motru care, în luna decembrie a anului trecut, a încercat să-şi ucidă soţia în plină stradă, lovind-o de mai multe ori cu cuţitul, şi-a pus capăt zilelor în Penitenciarul Târgu-Jiu.

„Miercuri, personalul medical al Penitenciarului Târgu-Jiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în camera de deţinere. Au fost aplicate manevre de resuscitare până la sosirea echipajului Serviciului de Ambulanţă Târgu-Jiu care a preluat procedura, însă în ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul la ora 11,40”, se arată într-o informare de presă.

Pe 7 decembrie 2018, Doina Şchiopan, de 39 de ani, a plecat de la domiciliul conjugal din comuna Şovarna, judeţul Mehedinţi, împreună cu cei doi copii minor. Cei trei s-au refugiat la locuinţa părinţilor, lângă municipiul Motru, din cauza scandalurilor frecvente. În ziua în care a fost atacată de soţ, aceasta l-a dus la şcoală pe unul dintre copii şi urma să-l lase şi pe cel mai mic la grădiniţă, însă a fost urmărită şi atacată în plină stradă, sub privirile copilului, fiind înjunghiată de mai multe ori. A fost operată de către medicii spitalului din Târgu-Jiu și a supraviețuit. Soţul agresor a încercat să-şi pună capăt zilelor, tăindu-se în mai multe locuri. Şi el a fost dus la spital, dar rănile erau superficiale. Femeia care a fost înjunghiată de mai multe ori chiar pe o stradă din municipiul Motru a supravieţuit.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Râmnicu Vâlcea. Dezinsecţie cu avionul

Închide