DE ACTUALITATE

Serena Williams își va apăra titlul la Australian Open

2016 U.S. Open - Day 6 Serena Williams of the United States hits balls in to the crowd after her victory against Johanna Larsson of Sweden in the Women's Singles round three match on Arthur Ashe Stadium on day six of the 2016 US Open Tennis Tournament at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 3, 2016 in Flushing, Queens, New York City. (Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams intenționează să revină în circuitul profesionist la începutul anului viitor, pentru a-și apăra titlul la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, a anunțat directorul acestei competiții, Craig Tiley, citat de agenția Reuters.

Williams, care a câștigat cel de-al 23-lea său trofeu de Grand Slam la ediția din 2017 a turneului australian, din luna ianuarie, în timp ce era însărcinată, a născut pe 1 septembrie o fetiță, Alexis Olympia Ohanian Jr. Ea are la dispoziție doar trei luni pentru a ajunge la forma necesară pentru a-și putea apăra titlul.

„Serena va reveni”, le-a declarat Craig Tiley reporterilor, marți la Melbourne. „Ea dorește să revină în 2018 și să-și apere titlul, iar acum se antrenează”, a adăugat oficialul australian.

„Mai sunt câteva luni până atunci și, desigur, depinde numai de ea la ce nivel se va afla din punct de vedere fizic”, a mai spus Tiley.

Serena Williams, în vârstă de 36 ani, se va lupta pentru un cec de 4 milioane de dolari australieni (3,11 milioane dolari SUA) rezervat campioanei la ediția 2018 a Openului Australiei, care va beneficia de premii totale de 55 milioane dolari australieni, cu 10 la sută mai mai față de ediția din acest an.

 

sursa: agerpres.ro

 

%d blogeri au apreciat: