DE ACTUALITATE

ȘTIRI ELECTORALE 23 SEPTEMBRIE ora 16:30

 23 SEPTEMBRIE, ȘTIRI ELECTORALE, ORA 16.30

Unul dintre punctele principale din platforma politică a candidatului Alianța USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, Marius Hoară, vizează dezvoltarea domeniului schiabil de la Rânca prin colaborare intracomunitară cu județul Vâlcea și unirea acestuia cu domeniul schiabil Vidra. Va rezulta astfel unul dintre cele mai mari și atrăgătoare domenii schiabile din Europa. Un alt obiectiv pe care îl are în vedere candidatul USR PLUS, Marius Hoară, îl constituie promovarea și protejare moștenirii culturale lăsate de Constantin Brâncuși în Gorj prin evaluarea de specialitate a operelor, ghidaj turistic, proiecția luminoasă a operelor pe timp de noapte, introducerea ansamblului Calea Eroilor din Tg.Jiu în Patrimoniul Mondial UNESCO și preluarea drepturilor de autor, se arată într-un comunicat de presă.

##################################################################

Candidatul PSD la Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu, readuce în discuție construirea unui parc de distracții tematic în inima Olteniei, chiar în Bănie, care să poarte numele de Dracula Park. Fiind un brand cunoscut la nivel mondial, acesta va atrage cu siguranță turiștii la Craiova, ceea ce va contribui semnificativ la dezvoltarea economică a județului Dolj. Proiectul propus de Lia Olguța Vasilescu are documentația deja realizată, semn că echipa candidatului PSD a găsit deja soluțiile de finanțare și a gândit și elementele importante care vor exista în cadrul parcului. Astfel, pe terenul Parcului „Cornițoiu”, Craiova va avea Castelul lui Vlad, casa bântuită, casa vrăjitoarelor, roata panoramică și multe alte obiective care, conform candidatului PSD, Lia Olguța Vasilescu, vor pune parcul de distracții pe harta marilor parcuri europene.

##################################################################

Astăzi, Luminita Simoiu, candidat independent la Primaria Craiovei va discuta cu reprezentanți din domeniul culturii din municipiu. Apoi, de la ora 19 se va afla in cartierele Bariera Vâlcii si în zona Gării. La întâlnirile cu cetățenii, candidatul Independent la funcția de primar își va prezenta proiectele și va continua dialogul referitor la problemele cu care se confruntă craiovenii, atât în zona rezidențială, cât si la nivel de oraș. Acțiunile Luminiței Simoiu, se desfășoară in cadrul proiectului “Admistratie participativă si transparentă”, deschisă pentru cetățean si în interesul acestuia. 

##################################################################

Învățământul va fi prioritatea mandatului meu de primar – este declarația candidatului PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea. În opinia sa, nimic nu este mai important pentru o națiune, decât modul în care își tratează copiii. El crede că măsurile care vor fi luate, atât la nivel central, cât și la nivel de școală trebuie să aibă în vedere, în primul rând, sănătatea copiilor. În această perioadă extrem de dificilă pentru toți, respectând măsurile necesare, lucurile pot fi ținute sub control este de părere Nicolae Giugea. Candidatul PNL a mai subliniat că ”sunt foarte multe lucruri de făcut în ceea ce privește învățămîntul în Craiova, dar dincolo de problemele legate de pandemie, primăria trebuie să asigure condițiile unei educații de calitate. Asta înseamnă o bază materială corespunzătoare, dotări moderne care să le ofere profesorilor posibilitatea să predea, așa cum se cuvine în secolul XXI, precizează Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiovei.

%d blogeri au apreciat: