DE ACTUALITATE

Verificări la Tarom şi CNI (audio)

Din rău în mai rău

Împarte cu prietenii tăi

Corpul de Control al primului ministru urmează să înceapă de astăzi verificări la Tarom şi la Compania Naţională de Investiţii. Premierul Mihai Tudose s-a dus ieri special la Guvern ca să dispună aceste controale. El consideră că compania aeriană de stat merge din rău în mai rău şi intenţionează să descopere care sunt cauzele acestei evoluţii. Iar intenţia guvernului este ca Tarom să aibă din nou profit, a explicat aseară la Antena 3 primul ministru:


Anul trecut compania Tarom a pierdut şi poziţia a doua în clasamentul liniilor aeriene prezente în România ca numar de pasageri. În 2015, Tarom a avut pierderi de peste 27 de milioane de lei, iar anul trecut de aproape 47 de milioane. Iar pirderile s-au accentuat în primele 6 luni ale acestui an. Suma este mai mult decât dublă faţă de întregul an 2016.

La ultima şedinţă de guvern, premierul Mihai Tudose l-a criticat pe ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, că şi-a asumat o conducere neperfomantă la compania aeriană de stat. Primul ministru a spus că este nemulţumit şi de activitatea de la CFR.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Vremea, astăzi, în Oltenia (audio)

Averse și descărcări electrice

Închide