DE ACTUALITATE

Zilele oraşului Dăbuleni

În cele trei zile de sărbătoare, atmosfera de pe platforma de desfacere a produselor agricole din Dăbuleni va fi întreţinuţăa de artişti, de muzică, joc şi voie bună, care va fi asigurată pentru cei mici de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele. Pentru părinți organizatorii au pregătit concerte, grătare și bere rece.

Pe lângă toate acestea, zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmale, cărnuri afumate, cozonaci, vinuri, brânzeturi, turtă dulce şi exponate lucrate manual de meşteri populari.

Vineri, 18 august, DJ Killer și Mc Darius vor incinge atmosfera de pe platou cu o seară de clubbing și muzică bună.

Sâmbătă, 19 august, se va derula întâlnirea cu fii şi fiicele satului, parada portului popular. Vor urma un regal folcloric susţinut de Maria Ghinea şi Constantin Enceanu și două recitaluri susţinute de Dorian Popa şi Corina.

Şi ziua de duminică va fi una specială: Mirela Zisu, Maria Rotaru, Nicu Dumitrică, Victoriţa Lăcătușu vor încânta cu folclorul autentic românesc, după care petrecerea va continua cu Trupa Datina, seara fiind încheiată cu un show şi recital What’s Up!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: