DE ACTUALITATE

Ziua fără mașină, la Râmnicu Vâlcea

„Ziua fără mașină” este organizată la Râmnicu Valcea, sâmbătă, 21 septembrie, între orele 10.00 – 12.00, pe Calea lui Traian – segmentul cuprins între Colegiul Național „Alexadru Lahovari” și Prefectura Vâlcea. În intervalul menționat, râmnicenii sunt invitați la promenadă și la o plimbare cu bicicleta pe principala arteră de circulație în semn de susținere a creșterii gradului de utilizare a mijloacelor de transport nepoluante și, implicit, a reducerii poluării. La eveniment și-au anuntat deja participarea câteva sute de elevi de la mai multe unități școlare din municipiu. Aceștia vor fi antrenați în întreceri de biciclete, role și trotinete.

Pentru organizarea acestui eveniment, traficul rutier pe Calea lui Traian, între intersecțiile cu bulevardele Nicolae Balcescu și Tudor Vladimirescu, va fi restricționat complet sâmbătă, 21 septembrie 2019, între orele 09.30 – 12.30, rutele ocolitoare fiind strada Carol I și strada General Magheru.

Locuitorii și agenții economici din zona afectată sunt rugați să se conformeze acestor restricții temporare de circulație și să respecte indicațiile agenților de poliție rutieră.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Taxarea pensiilor speciale a trecut de Senat

Închide