DE ACTUALITATE

„Ziua Porţilor Deschise”

La iniţiativa Ministerului Sănătăţii, în cadul unităţilor sanitare din judeţul Gorj, în data de 22 august 2015 se organizează – „Ziua Porţilor Deschise”, fapt pentru care, fiecare unitate sanitară şi-a propus organizarea de evenimente la care publicul este invitat să participe.

La nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, „Ziua Porţilor Deschise” se marchează pe 22 august prin organizarea unei mese rotunde între public, presă pe de o parte, şi reprezentanţi ai conducerii spitalului şi corpului medical, pe de altă parte; întâlnirea va fi organizată la Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu, în sala bibliotecii medicale, unde vor fi prezentate referate cu tematici diverse, urmând a se purta un dialog pe tema celor discutate.

Referatele vor fi prezentate de dr. Lucreţia Pârcălăboiu – Diabetul zaharat, boală în continuă creştere; dr. Marcela Barbărasă – Planificarea familială ne ajută să trăim sănătos; dr. Ana Velcea – O viaţă mai frumoasă fără acnee; dr. Ramona Oprea – Beneficiile existenţei serviciului UPU-SMURD; As. Vochiţa Stoiconiu – Comunicarea în practica medicală.

Manifestarea se va desfăşura între orele 11.00 și 13.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: pandurul.ro

%d blogeri au apreciat: