DE ACTUALITATE

(Audio) Elevul Tiberiu Alin Marian Buruiană a obţinut premiul I,  la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză

Tiberiu Buruiană, elev al Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, din Craiova, a obţinut premiul I,  la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză, desfasurata în perioada 15-19 septembrie la Ohrid, Republica Macedonia.

Împarte cu prietenii tăi

Tiberiu Alin Marian Buruiană , elev al Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, din Craiova, a obţinut premiul I,  la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză, desfășurată în perioada 15-19 septembrie la Ohrid, Republica Macedonia.

Liceanul din clasa a XI-a, de la clasa de bilingv română – franceză, s-a întrecut cu cei mai buni elevi la limba franceză, provenind din Albania, Armenia, Bulgaria, Macedonia, Moldova şi România. Olimpiada este organizată în cadrul programului activităţilor Biroului Regional al Francofoniei pentru Europa Centrală şi Orientală (BRECO) al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF), în colaborare cu Ministerele Educaţiei din cele şase ţări din regiune, în perioada 15-19 septembrie 2018.

Tiberiu Alin Marian Buruiană  ne- a povestit cum a trăit momentul și care au fost pașii până la acel moment, când a devenit cel mai bun vorbitor de limba franceză din lume.


 

 FOTO:

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
„Arte și tradiții românești”, ediția a V-a

Slatina, 23-25 septembrie 2018

Închide