DE ACTUALITATE

Caracal. A şasea zi de percheziţii la locuinţa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au reluat astăzi, pentru a şasea zi consecutiv, percheziţiile la locuinţa lui Gheorghe Dincă, din Caracal. În ultimele două zile, au fost găsite noi fragmente de oase şi dinţi, într-o pădure din apropiere. Medicii legişti aflaţi la faţa locului au concluzionat faptul că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

După cum mai informează DIICOT, în cauză a avut loc audierea mai multor persoane și s-a procedat la efectuarea percheziţiilor informatice asupra unor medii de stocare la domiciliul inculpatului.

Potrivit avocatului familiei Melencu, Tonel Popa, este vorba de trei telefoane, un aparat foto şi un laptop în care, apreciază acesta, s-ar găsi foarte multe indicii referitoare la cazurile de crimă.

Între timp, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Olt, Nicolae Alexe, s-a prezentat pentru audieri la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Procurorii au deschis un dosar de urmărire penală in rem pentru abuz în serviciu în ceea ce priveşte modul în care au acţionat oamenii legii în cazul crimelor din Caracal.

În presă s-a vehiculat faptul că fostul şef al poliţiei a apelat la patronul unei firme de pază, în noaptea în care Alexandra Măceşanu era căutată, pentru a-i cere informaţii cu privire la o maşină. Procurorii Secţiei speciale au efectuat audieri şi au ridicat documente de la poliţie, parchet şi instanţă.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
10 olteni care ”venira” si ”facura” istorie

Oltenia se remarcă printr-o serie de personalităţi din diferite domenii de activitate.

Închide