DE ACTUALITATE

Cauza incendiului de Revelion din Dubai

Lovin Dubai ø@lovindubai 29m29 minutes ago The Address Hotel in Downtown Dubai has just erupted in flames! http://lovindubai.com/dubai/the-address-hotel-in-downtown-dubai-has-just-erupted-in-flames Ö Muhammad Lila ø@MuhammadLila 2m2 minutes ago Dubai officials say fire broke out on 20th floor of The Adress, originated from outside the hotel.

Incendiul care a cuprins una dintre cele mai înalte clădiri din Dubai înaintea focului de artificii de Anul Nou a fost provocat de un scurtcircuit, a indicat miercuri poliția locală, potrivit Agerpres.

Potrivit șefului poliției din Dubai, Khamis Mattar Al-Mazeina, nu a existat nici un fel de lichid imflamabil, precum benzina, în cazul incendiului izbucnit la hotelul de lux Address Downtown.

Focul a cuprins hotelul cu 63 de etaje, iar clădirea a fost evacuată. Pentru că nu s-au înregistrat decât persoane cu răni ușoare, autoritățile au organizat focul de artificii cu ocazia Anului Nou de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, cu 160 de etaje, situată la numai câteva sute de metri distanță de hotelul unde a izbucnit incendiul.

 

%d blogeri au apreciat: