DE ACTUALITATE

Cinci argeșeni, printre victimele din tragedia din Capitală

Au fost deja identificaţi cinci tineri din Argeș printre victimele din tragedia din clubul din Capitală unde 27 de tineri și-au pierdut viața iar alți 184 au fost răniți.

Este vorba de Oana Rotariu o tânără din Pitești de doar 27 de ani care a fost azi-noapte cu iubitul ei la concertul care a avut loc în clubul din București. Din păcate, flăcările i-au surprins în interior și nu au mai putut ieși.

Oana Rotariu este în stare gravă, internată la Spitalul Pantelimon din București. Din primele informații se pare că tânăra are arsuri de gradul IV pe 70% din suprafața corpului. Ea se află la Terapie Intensivă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.

Alături de Oana a fost la concert și prietenul ei, care are arsuri de gradul IV pe 80% din suprafața corpului fiind și el în stare critică.

O altă victimă este un tânăr de origine musceleană, Marius Frătoaica, zis „Gogu”, a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Bagdasar-Arseni”, fiind rănit în pârjol. În vârstă de 42 de ani, căsătorit, Marius era recunoscut pentru pasiunea pentru muzica rock.

Printre răniţii din Argeş se mai numără, de asemenea, Cătălin Scânteie un artist din Câmpulung, care se afla la concert împreună cu soția sa, Sanda Scânteie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: jurnaldearges.ro

%d blogeri au apreciat: