DE ACTUALITATE

Debut în lumea modei pentru Serena Williams!

S-a intamplat in a sasea zi de Fashion Week New York!

Împarte cu prietenii tăi

serena williamsLa patru zile după înfrângerea sa la US Open, Serena Williams a schimbat terenul de tenis cu pasarela modei pentru prima sa paradă, la care au defilat 23 de siluete în ținute comode, disponibile imediat pe internet la prețuri mergând de la 29,90 la 129,90 de dolari.

Rapperul Drake a fost și el prezent, alimentând zvonurile unei idile între cei doi, mai ales după ce melodiile sale au fost folosită ca fundal pentru colecția Serenei. În ce privește modelele, au predominat franjurile combinate cu croieli mai degrabă clasice. În ce privește materialele, proaspăta stilistă a preferat pielea și pielea întoarsă.

Colecție inspirată din filmul ‘Belle de Jour’ pentru Vera Wang și de universul poetic pentru casa Rodarte, alături de debutul în lumea modei a tenismanei Serena Williams, au dominat a șasea zi a Săptămânii Modei din New York.

Într-un decor dominat de oglinzi, Vera Wang și-a prezentat o colecție plină de forță, în care negrul și dualitatea au dominat și au avut ca inspirație filmul ‘Belle de Jour’, în care Catherine Deneuve a fost îmbrăcată de Yves Saint-Laurent.

Primăvara-vara 2016 este pentru Rodarte un anotimp al poeziei, care a adus prin colecția sa un omagiu marii poete americane din secolul XIX, Emily Dickinson, romancierului William Burroughs și textelor cantautorului cult Leonard Cohen.

Indiferent de căldura de afară, „femeia Rodarte” poartă bluze din dantelă pe gât, veste din blană de miel de Mongolia sau pantaloni din tweed sau catifea. Lejeritatea este dată de dantelă și de multitudinea de volane și franjuri.

 

 

Sursa: Agerpres

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Tichetele de cărbune neridicate

Doar 10.000 de mineri şi energeticieni din cadrul CE Oltenia au ridicat tichetele de cărbune

Închide