DE ACTUALITATE

Decoraţiuni inedite de sărbători

Bolurile şi cupolele din sticlă, felinarele cu geamuri şi borcanele cu forme deosebite sunt de nelipsit anul acesta din cadrul aranjamentelor tale de Crăciun. Reprezintă o tendinţă importantă, tocmai pentru că te ajută să obţii foarte uşor un decor cu totul special, ca de basm.
În felinare sau borcane poţi aşeza o instalaţie luminoasă, de preferat una cu baterii, care este mult mai sigură, şi vei obţine un glob de lumină foarte frumos, ca şi cum ai fi prins nişte licurici într-un borcan! Alege instalaţiile cu becuri simple, incolore, care oferă o lumină albă sau galbenă, pentru ca efectul să fie unul elegant.
De asemenea, tot instalaţii cu baterii poţi aşeza pe perdea, pentru a obţine un efect de perdea luminoasă. Sunt de preferat în locul celor electrice pentru că nu se încing şi eviţi riscul unor incidente neplăcute.
Dacă nu ai deja, vei avea nevoie anul acesta de bomboniere transparente cu capac, sub forma unor cupole, care pot fi umplute cu globuleţe sau alte decoraţiuni pentru Crăciun. Poţi utiliza în locul acestora pahare mari cu picior, pentru vin roşu, în care să pui globuleţe şi să le aşezi apoi cu gura în jos. Foloseşte şi borcanele cu forme deosebite în care să pui decoraţiuni sub forma unor brăduţi în miniatură.

 

%d blogeri au apreciat: