DE ACTUALITATE

Gabriela Ioana Dumitru face performanţă în artele marţiale

La Campionatul Mondial din 2014 a câștigat medaliile de argint şi bronz.

Împarte cu prietenii tăi

În vârstă de 16 ani, Gabriela Ioana Dumitru, elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino’’ din Pitești, face performanţă în artele marţiale. Asta chiar dacă se luptă de ceva timp încoace cu serioase probleme medicale la genunchi. Este legitimată la Clubul Sportiv Impression din Pitești și are centura verde cu tresă maro.

În anul 2011 a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial Ashihara, desfășurat în România, în Bucureşti. Un an mai târziu, în 2012, în Serbia, a obținut aur, argint şi bronz la Campionatul Mondial Ashihara Karate, la probele Kata individual, Kata echipe și Kumite. În 2014 tot la Campionatul Mondial, organizat de această dată în Ungaria, a câștigat medaliile de argint şi bronz. Lista poate continua cu o mulţime de alte premii pe care această formidabilă sportivă și le-a adjudecat prin muncă, talent, perseverență și ambiție.

Recent, pentru meritele ei deosebite, a primit din partea Consiliului Județean Argeş, titlul de Tânăr argeșean de succes.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Săptămâna Europeană a Sportului, la Mioveni

În perioada 7-13 septembrie se va desfașura Săptămâna Europeană a Sportului, la inițiativa comisiei pentru sport a Uniunii Europene.

Închide