DE ACTUALITATE

Incendiu la două spaţii comerciale din Caracal

Două spaţii comerciale din municipiul Caracal, din apropierea pieţei, au ars noaptea trecută în urma unui incendiu produs din cauza unui scurtcircuit electric la un conductor defect, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit timp de aproximativ două ore, cu două autospeciale cu apă şi spumă. În apropierea celor două magazine cuprinse de flăcări se aflau alte trei spaţii comerciale care nu au fost afectate de incendiu.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materiale textile şi obiecte de mobilier aflate în cele doua spaţii comerciale, cu flacără şi degajări mari de fum. Pentru lichidarea incendiului şi eliminarea efectelor negative, pompierii au acţionat aproximativ două ore. Au ars 25 de elemente de mobilier (şifoniere, colţare, mobilă de bucătărie ) într-un spaţiu comercial, iar în cel de-al doilea au ars tâmplaria din PVC, electronice şi materiale textile (îmbrăcăminte )”, a spus reprezentantul ISU.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un conductor defect. 

%d blogeri au apreciat: