DE ACTUALITATE

Invitat la matinal- marti, 8 martie

Richard Clayderman, supranumit „Prince of Romance”, concertează pentru prima dată în Craiova, pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii. Artistul, intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de „cel mai de succes pianist din lume”, a pregătit un concert emoționant dedicat femeilor, sub un generic sugestiv, Ballade pour Elle”. „Regele naiului”, Gheorghe Zamfir, va fi si el prezent la Sala Polivalenta din Craiova, unde cei doi coloși ai muzicii vor concerta în premieră mondială, împreună, pe aceeași scenă.

Evenimentul face parte din programul național-cultural „Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula” și CIADO România. Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și oferă o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.

Detalii despre acest proiect si despre concertul lui Richard Clayderman, de la Craiova, ne va oferi dna. Oana Ivănel, PR-ul Asociaţiei de MuzicăTeatru şi Film «Dracula».

 

%d blogeri au apreciat: