DE ACTUALITATE

Invitație la dans

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează vineri, 6 octombrie, începând cu ora 19:00, în Centrul Vechi al oraşului, pe Strada „Fraţii Buzeşti”, o seară de dans în cadrul proiectului „Da, da, dans !”.

Proiectul îşi propune să aducă în faţa publicului larg o manifestaţie interactivă în care, sub îndrumarea unor instructori coregrafi, craiovenii vor fi iniţiaţi în tainele dansului latino, învăţând paşii de bază ai dansurilor salsa şi bachata.

Evenimentul va cuprinde, pe lângă lecţia deschisă destinată publicului larg şi reprezentaţii profesioniste de salsa şi bachata susţinute de instructorii coregrafi, realizarea unei rueda de casino (un tip particular de salsa, în care participanţii dansează în cerc, executând mişcările care le sunt strigate de pe margine de un coordonator) cu participarea directă a publicului. De asemenea va fi organizat şi un moment de dans de tip „Jack & Jill”, în care participanţii formează perechi la întâmplare şi dansează liber, fără a fi constrânşi de reguli sau forme de dans specifice.

%d blogeri au apreciat: