DE ACTUALITATE

Maine are loc proba scrisa pentru viitorii politisti

Iata ultimele date de la IPJ Dolj.

Împarte cu prietenii tăi

Maine,  19 noiembrie a.c., va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca polițiști pentru locurile de agenți de poliție din cadrul IPJ Dolj. Pentru cele 26 de posturi de agenti de politie din judetul Dolj au ajuns in aceasta etapa 146 de candidati. Acestia sunt rugati sa consulte site-ul inspectoratului nostru – sectiua Cariera, pentru a afla distribuirea pe sali.

    Candidații trebuie să se prezinte la sediul Facultatii de Drept din Craiova, str. Calea Bucuresti, nr. 107 D, începând cu ora 9.00, accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 09.45.
    Celor care nu sunt prezenți la ora 09.45 în săli nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu incinta instituției unde se susține proba.
 Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.
În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea.
  Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare. 
    Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă.
    Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00 (șapte).
    Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.
   
Pentru cele 26 de posturi de agenti de politie din judetul Dolj au ajuns in aceasta etapa 146 de candidati.
Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
25 locuri de pe planetă în care oamenii nu ar fi trebuit să locuiască!

Închide