DE ACTUALITATE

Maşina căzută în Dunăre cu cinci oameni în ea a fost găsită. Familia despre care se bănuia că a rămas blocată în maşină nu a fost găsită

Purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Andreea Ţârlă, a precizat …

Împarte cu prietenii tăi

O maşină în care se aflau cinci persoane, între care un copil, a căzut în Dunăre, în judeţul Caraş-Severin, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 octombrie. Au fost mobilizate echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi scafandri.

UPDATE 18.10 Scafandrii au anunţat că nu mai efectueaza căutări astazi. Aceştia spun că apa este foarte rece şi că au făcut deja mai multe scufundări fără a reuşi să găsească maşina sau cele patru victime ale accidentului. Căutările vor fi reluate mâine de către scafandrii de la ISU Mehedinţi şi Argeş.

UPDATE 17.20: Un localnic din Coronini a declarat că persoanele dispărute odată cu maşina sunt membri ai aceleiaşi familii. E vorba de un acordeonist din Sicheviţa, care era în maşină împreună cu soţia sa, cu băiatul cel mare al familiei şi cu un copil de până în patru ani. Potrivit aceluiaşi localnic, curba în care a avut loc accidentul este una foarte periculoasă, acolo având de-a lungul timpului mai multe accidente mortale. Bărbatul a mai declarat că şoferul care a produs accidentul avea experienţă în condus de doar câteva luni, fiind începător.

UDPATE 17.00 Scafandrii au intrat de mai multe ori în apă însă nu au reuşit să-i găsească pe cei patru pasageri ai maşinii. Au scos doar o bucată de spoiler şi numărul maşinii. Şoferul maşinii este cel care s-a salvat. Ceilalţi patru pasageri ar fi de fapt o familie, trei adulţi şi un copil. De loc sunt din Sichevita, Caraş-Severin.

UPDATE 16.30 Maşina care a plonjat în Dunăre, în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin, se află la o adâncime de nouă metri, iar în apă sunt cel mult cinci grade Celsius, potrivit echipelor de intervenţie. În maşină se află un bărbat şi o femeie, precum şi copii lor – un tânăr de 18 ani şi un copil de şase ani.


Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în zona localităţii Coronini, într-o zonă în care apa Dunării este foarte adâncă.

Potrivit primelor informaţii transmise de ISU Caraş-Severin, un apel la 112, primit în jurul orei 11.44, semnala că în localitatea Coronini un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre, iar mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi Poliţiei s-au mobilizat la locul evenimentului.

Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal, se pare că în autoturismul căzut în Dunăre se mai află patru persoane – trei adulţi şi un copil.

În sprijinul echipajelor ISU, vor veni şi un elicopter SMURD de la Craiova şi un echipaj de scafandri din Mehedinţi, a adăugat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Andreea Ţârlă, a precizat pentru News.ro că autoturismul a fost localizat şi urmează intervenţia scafandrilor

.

sursa:adevarul.ro

Împarte cu prietenii tăi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Citește articolul precedent:
Elevii premianţi nu mai primesc burse fiindcă primarii au folosit banii ca să-şi mărească salariile

Conform legii, bursele de merit se acordă pe perioada...

Închide