DE ACTUALITATE

Medalii de aur, argint și bronz pentru elevii doljeni

Județul Dolj a înregistrat primele premii la olimpiadele naționale.

Împarte cu prietenii tăi

Județul Dolj a înregistrat primele premii la olimpiadele naționale.

Una dintre perfor­man­țele remarcabile de anul acesta a fost înregistrată la olimpiada națională de chimie, care a avut loc la Târgoviște, în perioada 19-24 aprilie.

Florian Călina, elev în clasa X-a la Colegiul Național „Frații Buzești“ din Craiova, a obținut locul I. Ministerul Educației Naționale a acordat și două mențiuni speciale pentru Oana Laura Șerbana de la Colegiul Național „Carol I“ și Mădălina Stănășel de la Colegiul Național „Frații Buzești“, elevă care a reușit să se califice și în lotul lărgit pentru etapa internațională. Tot la chimie, elevii Radu Romanescu și Adela Popi de la Colegiul Național „Frații Buzești“ și Cosmin Matei de la Școala gimnazială „Traian“ au obținut mențiuni speciale.

Și la olimpiada de informatică, elevii au făcut performanță. Au fost obținute două medalii de aur de către Emanuel Dicu și Alexandra Udriștoiu de la Colegiul Național „Frații Buzești“ și șase medalii de argint de către elevii Bogdan Iordache, Ovidiu Badea, David Manda, Codruț Lemeni, Robert Lincă şi Mircea Radu. La Informatică, elevul Radu Toporan a obținut o medalie de bronz.

Tot o medalie de bronz a fost obținută și de către elevul Mihnea Ciocioiu de la Colegiul Național „Carol I“ din Craiova, la olimpiada de astronomie și astrofizică derulară la Călimănești în perioa­da 19-22 aprilie.

 

Sursa: gds.ro

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Au început înscrierile la Programul Oficial de Internship al Guvernului României

Până la 9 mai 2017 se primesc înscrieri la Programul Oficial de Internship al Guvernului României.

Închide