DE ACTUALITATE

Pandurii au pierdut meciul cu CSM Poli Iaşi!

sursa foto: www.facebook.com/panduriics

Formaţia Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să contabilizeze nici un punct din deplasarea din Moldova, din etapa a 9-a a Ligii I. Trupa lui Petre Grigoraş a pierdut aseară, cu scorul de 3-2, în „Copou”, în faţa echipei CSM Poli Iaşi, la capătul unei partide disputate, cu răsturnări de situaţii.

Oltenii au deschis scorul prin Valentin Alexandru, în urma unui şut care a întâlnit transversala înainte de a intra în poartă (0-1, ’5).

Replica ieşenilor a venit la o distanţă de 30 de minute, Ciucur a intrat în dribling spre centrul careului, a fost întâmpinat de trei panduri, dar a găsit culoar şi a şutat lângă bară, învingându-l pe Stanca (1-1, ’35).

Gazdele au început bine repriza secundă, au reuşit să intre în avantaj după ce Boiciuc a fost servit excelent de Ţigănaşu (2-1, ’54).

Doar trei minute a rezistat Iaşiul în avantaj, pentru că Unguruşan i-a centrat perfect de pe dreapta lui Valentin Alexandru, care, nemarcat, a reluat imparabil cu capul (2-2, ’57).

Trupa lui Napoli a forţat mai mult şi a revenit pe tabelă după o gafă a lui Stanca. Ţigănaşu a centrat din flancul stâng, dar mingea s-a dus spre poarta lui Stanca, care a respins în faţă, de unde Piccioni, liber, a înscris fără probleme, stabilind destinaţia punctelor (3-2, ’62).

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, a admis că evoluţia echipei sale nu a fost constantă, punctând că jucătorii săi au făcut anumite greşeli impardonabile.

 

Sursa: gds.ro

%d blogeri au apreciat: