DE ACTUALITATE

Queen si Adam Lambert canta ASTAZI la Bucuresti!

Show-ul din Capitala face parte din turneul european al trupei.

Împarte cu prietenii tăi

Accesul la concertul susţinut de trupa rock Queen alături de Adam Lambert, astazi, 21 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, va fi permis începând cu ora 16:00, organizatorii promiţând publicului un show de neuitat cu hit-uri celebre.

În deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert pe scenă vor urcă britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy şi românii de la Grimus, concertele fiind programate să înceapă in jurul orei 17:30.

Trupa Queen alături de Adam Lambert vor încânta fanii timp de două ore cu hit-uri precum „Somebody to Love”, „We Are The Champions”, „We Will Rock You” . Concertul se va încheia în jurul orei 23:00.

În urmă cererilor primite din partea fanilor, la eveniment va fi disponibil posterul Queen + Adam Lambert cu tricolorul României, în ediţie limitată, doar 100 de exemplare fiind puse în vânzare la punctele de merchandising, unde plata se va efectua cu numerar sau card.

După o primă apariţie împreună, în 2009, în finala show-ului „American Idol”, urmată de o reprezentaţie memorabilă pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit într-un timp foarte scurt o prezenţă nelipsită din formula live a trupei Queen, alături de care a susţinut numeroase concerte şi show-uri televizate în perioada 2012 – 2013. În 2014, a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite ale Americii, devenit sold out, la finalul căruia Queen şi Adam Lambert au primit titlul de trupa anului, la cea de-a 10-a ediţie a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată, totodată, cea mai bună formaţie live a anului, în urma sondajului realizat de Ultimate Classic Rock.

Anul 2015 a însemnat un alt turneu sold out, artiştii bifând de această dată zece ţări de pe continentul european: Marea Britanie, Franţa, Austria, Olanda, Germania, Italia, Danemarca, Elveţia, Cehia şi Polonia. La finalul acestei noi serii, trupa devenise posesoarea unui adevărat record: 67 de concerte sold out în mai puţin de un an, performanţă îndelung apreciată de presa internaţională care lăuda intens noul proiect muzical.

 

Sursa: Mediafax.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Personalitatea zilei: Lana Del Rey!

Del Rey a primit un trofeu în cadrul galei premiilor Q la categoria „Revelația anului”.

Închide