DE ACTUALITATE

„Stelele Olteniei”, ediția a IX-a

Concurs naţional de muzică uşoară şi dans modern

Împarte cu prietenii tăi

Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina, organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, cea de-a IX-a ediție a Concursului Național de Muzică Ușoară și Dans Modern pentru Copii „Stelele Olteniei”.

Evenimentul cultural artistic, la care vor participa peste 550 de copii, se desfăşoară sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt şi este aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

La secţiunea „Dans Modern” vor fi prezenţi concurenţi din judeţele Olt, Alba, Călăraşi, Bacău, Vaslui, Constanţa, Buzău, Vâlcea, Dolj, Dâmboviţa, Ialomiţa şi Covasna, dar şi din municipiul Bucureşti.

La secţiunea „Muzică uşoară” vor fi participanţi din judeţele Olt, Vâlcea, Dolj, Argeş, Mehedinţi, Dâmboviţa, Constanţa, Timiş, Călăraşi şi Buzău, dar şi din Capitală.

 
Deschiderea oficială şi prima parte a concursului are loc vineri, la ora 17.00, locaţia de desfăşurare fiind sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Sâmbătă dimineaţa, cu începere de la ora 09.00, aceeaşi instituţie culturală va găzdui spectacolul concurs la ambele secţiuni. În aceeaşi zi, de la ora 18.00, are loc festivitatea de premiere şi Gala Laureaţilor „Stelelor Olteniei”.

Celor mai buni participanţi le vor fi decernate cupe, medalii şi premii, printre care se află marele premiu, premii de popularitate, premii de excelenţă, premiul pentru arta spectacolului şi premiul special al juriului.

Duminică este ultima zi a evenimentului cultural artistic, care se va încheia cu vizite ale concurenţilor la edificiile culturale din municipiul Slatina.

În cadrul festivităţii de premiere din anul 2014 s-au acordat, în total, peste 100 de distincţii la cele două secţiuni.

 

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
29 OCTOMBRIE – APERITIV OLTENESC

29 octombrie - Aperitiv oltenesc. Text și lectură: Gabriela Rusu-Păsărin. Sursa foto: www.cyberculture.ro

Închide