DE ACTUALITATE

Un bărbat de 40 de ani s-a căsătorit cu sine însuși

Un italian în vârstă de 40 de ani din Sant Antonio Abate, sătul probabil de …

Împarte cu prietenii tăi

Un italian în vârstă de 40 de ani din Sant Antonio Abate, sătul probabil de „presiunile” pe care le făceau familia și prietenii pentru a-și întemeia o familie, a ales să se căsătorească cu propria-i persoană pentru a atrage atenția asupra a ceea ce el consideră a fi marginalizarea cu care se confruntă burlacii în societatea de azi, conform Reuters.

Nello Ruggiero și-a spus singur „Da” în cadrul unei ceremonii pe care a organizat-o tot… singur. La această nuntă neobișnuită, de la care a lipsit mireasa, italianul a recunoscut, cu sinceritate, că nu va iubi niciodată pe nimeni așa cum se iubește pe sine, scrie Agerpres.

14955782_10208010936658479_4110009443598529398_n
Foto: Facebook

Ceremonia inedită a fost transmisă în direct în cadrul unei emisiuni de televiziune, dar Nello Ruggiero a ținut să precizeze că s-ar fi căsătorit singur și în absența camerelor de filmat. De asemenea, a adăugat el, părinții au primit „destul de bine” vestea că fiul lor se va căsători cu sine însuși.

Mirele a venit la ceremonie, cum altfel decât pe un cal alb, în timp ce invitații care-l așteptau au crezut că este vorba de o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Mirele și-a pus nepoții să-i fie cavaleri de onoare și și-a oferit singur și o verighetă.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
Colaborare România – SUA

Guvernul României şi cel al Statelor Unite vor colabora, prin intermediul unor...

Închide