DE ACTUALITATE

„Asta-i muzica ce-mi place!“ este sloganul sub care se va desfăşura, la Calafat, „Tabăra Folk“ – Festival Internaţional de Poezie şi Muzică Folk

Organizatorii evenimentului aflat la a XXI-a ediţie sunt …

Împarte cu prietenii tăi

„Asta-i muzica ce-mi place!“ este sloganul sub care se va desfăşura, la Calafat, „Tabăra Folk“ – Festival Internaţional de Poezie şi Muzică Folk.

Evenimentul care începe joi, 2 august, va reuni, timp de o săptămână, pe malul Dunării, cei mai buni tineri cantautori din România, poeţi, jurnalişti, producători muzicali şi bloggeri. Se va cânta, se va recita, se vor lansa cărţi şi albume, totul într-o atmosferă unică. Spectacolele vor începe în fiecare zi la ora 21.00, în Centrul Civic, pe platoul Casei de Cultură Calafat, iar pe scenă vor urca artişti consacraţi ai genului din România şi din Bulgaria.

Organizatorii evenimentului aflat la a XXI-a ediţie sunt Casa de Cultură Calafat, Primăria şi Consiliul Local Calafat, precum şi Asociaţia „Proiect pentru o Lume a Oamenilor Mai Buni“. Potrivit organizatorilor, este cel de-al doilea an în care acest proiect este finanţat de Institutul Cultural Român. Manifestarea se va încheia pe 10 august.

Împarte cu prietenii tăi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat:
Citește articolul precedent:
În fiecare noapte, pe străzile din Târgu Jiu se vor afla două autospeciale de poliţie prevăzute cu radar

Mai mult,  în urma analizelor efectuate, s-a stabilit ...

Închide